Страниц в теме: < [1 2 3 4 5 6 7 8] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
Magda Dziadosz Польша Local time: 02:46 Член ProZ.com c 2004 английский => польский + ...
mo¿e by tak jak¹ Marzannê utopiæ w tym d¿ez klabie? W zesz³ym roku nie utopiliœmy i co? jaka d³uga zima by³a?
Ja myœlê, ¿e Leff siê nada... | | |
Dorota Cooper Великобритания Local time: 01:46 английский => польский + ...
przecie¿ on nie utonie ;o) Chyba ¿e chodzi o sp³awienie Wis³¹ a¿ do morza - to trzebaby jakichœ znajomych flisaków mieæ po drodze | | |
leff Local time: 02:46 английский => польский + ... Памяти Czy¿byœ youngling sugerowa³a.... | Mar 4, 2004 |
...¿e i tak bêdê wisieæ? Bo tylko co ma wisieæ nie utonie. ;-P | | |
Dorota Cooper Великобритания Local time: 01:46 английский => польский + ...
moje wnioski wyp³ywaj¹ - nomen omen - z Twoich uwag na temat du¿ej powierzchni i masyP | |
|
|
GingerR Local time: 02:46 английский => польский + ... bedziemy topic kogos... | Mar 4, 2004 |
... w szklance piwa? nie jestem pewna czy w Tygmoncie podaja wode na lyzki... | | |
Jakub Szacki Польша Local time: 02:46 Член ProZ.com c 2004 английский => польский + ... Nie chcialem nikogo topic, a leffa w szczegolnosci | Mar 4, 2004 |
(w szczegolnosci bo nie chce dopuscic do zalania okolicznych miast i wsi, tak, tak, pamietam prawo Archimedesa). Chcialem tylko zwrocic uwage, ze jazda na nartach w lipcu ma mniej wiecej tyle sensu, ile plywanie w przeblu w styczniu. Przepraszam leffie, jesli Cie wystraszylem | | |
lim0nka Великобритания Local time: 01:46 английский => польский
nie chcesz spróbowaæ na igielicie? | | |
Magda Dziadosz Польша Local time: 02:46 Член ProZ.com c 2004 английский => польский + ...
w Poznaniu jest igielit...móg³byœ sobie pojeŸdziæ, jak my bêdziemy ogl¹daæ teatry...? | |
|
|
leff Local time: 02:46 английский => польский + ... Памяти
Okazuje sie, ¿e wszyscy s¹ bardzo mili, wcale mnie topiæ nie chc¹, tylko mnie od spaœlaków wyzywaj¹. Ju¿ siê nawe powiesiæ nie mogê bo siê sznurek urwie albo ga³¹Ÿ z³amie ;-( | | |
Klap-klap!!!...:) | Mar 5, 2004 |
...w klap-ie "Tygmont" podaja wode na lyzki i piwo na widelce... Dla klienta - wszystko! | | |
|
Magdo, Leffie | Mar 5, 2004 |
fakt, jest igielit, tylko ja bym nie chcia³ s³yszeæ wycia leffa, jak bêdzie po nim szorowa³ pup¹ - zag³uszy przecie¿ wszystkie teatry razem wziête (i nie bêdzie w tym nic dziwnego - widzieliœcie jak wygl¹da nawierzchnia nad Malt¹ latem? - to takie szczotki z tworzywa sztucznego, po których siê zje¿dza...). Leffie - jednak nie ¿yczê Ci tej "przyjemnoœci"... | |
|
|
Rymowanki z Tygmonta | Mar 5, 2004 |
Menu z Tygmonta sie rymuje!
Toz to do konkursu naszego pasuje !
Przyklad:
"Paluszki z kurczaka z frytkami
kawa³ki kurczaka zapiekane w cieœcie piwnym,
mile zaskocz¹ swym smakiem dziwnym"
Wiec nie ma sie co zastanawiac: Tygmont i juz | | |
A_Lex Польша Local time: 02:46 немецкий => польский + ... mam nadziejê, | Mar 5, 2004 |
¿e tam nie tylko te kurczaki daj¹... bo ja "bezmiêsna" jestem ;D | | |
GingerR Local time: 02:46 английский => польский + ... dania rybne i wegetarianskie tez sa, ale... | Mar 5, 2004 |
Tygmot otwiera sie dopiero o 18.00 i moga zazadac 10 zydli wstepu, bo....
[...]
27 marca, sobota
godz.19:00 Kurs tañca LATYNOSKIEGO. Wstêp 10 z³, (kupno biletu upowa¿nia do pozostania na dyskotece).
godz. 21:00 FIESTA LATINA - dyskoteka z muzyk¹ latyno - DJ LATINOS. Wstêp 10 z³ [...]
hmmm, powiem szczerze, myslalam aby nasz powwow zaczac tradycyjnie wczesnym popoludniem...
zatem pytanie: czy spotykamy sie o 18.00 w Tygmoncie, czy wczesniej w inn... See more Tygmot otwiera sie dopiero o 18.00 i moga zazadac 10 zydli wstepu, bo....
[...]
27 marca, sobota
godz.19:00 Kurs tañca LATYNOSKIEGO. Wstêp 10 z³, (kupno biletu upowa¿nia do pozostania na dyskotece).
godz. 21:00 FIESTA LATINA - dyskoteka z muzyk¹ latyno - DJ LATINOS. Wstêp 10 z³ [...]
hmmm, powiem szczerze, myslalam aby nasz powwow zaczac tradycyjnie wczesnym popoludniem...
zatem pytanie: czy spotykamy sie o 18.00 w Tygmoncie, czy wczesniej w innym miejscu? ▲ Collapse | | |
Страниц в теме: < [1 2 3 4 5 6 7 8] > |